In deze groep zijn schilderijtjes te krijgen in aquarel en gemengde technieken voor wat kleinere prijzen. Op de informatiepagina kunstkado kun je zien hoe je ze gemakkelijk kunt inlijsten en daarmee een bijzonder kado kunt krijgen .Zie voor meer kleine werken voor kleine prijzen op informatie kunstcadeaus(kunstinzicht)

uit 2013 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Avondland

Avondland

2021

Een kleine aquarel  in heldere kleuren in witte lijst met passe- partout van 30-40
 

Avondland 2

Avondland 2

2021

Een kleurig landschapje met geel en turquoois als belangrijke kleuren .in witte lijst van 30-40

koestering

koestering

2019

Een kleine acryl op papier met structuren in warme kleuren. Er is een vage(vrouwen) figuur in beweging te zien, Past in lijstmaat 50-50, zie informatioepagina inlijsten.

De wind opvangen 2

De wind opvangen 2

2014

Een aquarel in  roze ,bruinen en blauwige kleuren .Je ziet vaag menselijke figuren ,die als het ware tegen de wind optorsen.Met passe-partout, 

strijkkwartet

strijkkwartet

2018

Een kleine intieme aquarel over samen muziek maken en ervan genieten. De aquarel past in een lijst van 50-50.

trap in Pompeii

trap in Pompeii

2014

Deze aquarel  heb ik gemaakt in Pompeii. Pompeii is zo groot dat er genoeg plekken zijn waar je rustig kunt tekenen en schilderen.

Marrakech

Marrakech

2016

Een kleine aquarel met gemengde techniek over de warmte en de huizen van Marrakech.Inlijsten zie informatie pagina kunst als cadeau  

Marakech 2

Marakech 2

2016

Een kleine aquarel met gemengde techniek over de warmte in Marakech. Zie voor inlijsten bij informatie pagina kunst als cadeau.

come out of your house

come out of your house

2017

Een aquarel met mensfiguren  .Wordt geleverd in zuurvrij passe-partout van 40-50

kille vluchtigheid

kille vluchtigheid

2015

Een aquarel met gemengde techniek(inkt ,oilstick en aquarel ) over vallen ,zweven en vliegen ,geen alledaagse bezigheden voor de mens.

naar twee kanten

naar twee kanten

2013

Een kleine aquarel  met gemengde techniek van een vrouwen figuur ,kijk voor inlijsten informatie kunst als cadeau  

On the street

On the street

2017

Een vrolijke aquarel over kleding ,kleding omhult ons in vele vormen en kleuren.  De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passe-partout, voor lijsten zie  informatiepagina kunstcadeaus.

gesprek van de dag

gesprek van de dag

2014

Een gemengde techniek met aquarel ,inkt ,vetkrijt en structuren van olieverf.Met lijst en zuurvrij passe-partout.De kleuren zijn rozerood en groen.

do not go away

do not go away

2014

Een miniatuur met een enigzins gebogen vrouwelijke figuur, aquarel met gemengde techniek(aquarel ,acryl en inkt)  Zie inlijsten informatiepagina kunst als cadeau.

stapeling

stapeling

2016

Een leuke heldere aquarel met wat inkt .De hoofdkleur is blauw met hier en daar wat rood. Het kunnen stenen zijn, maar ook huizen tegen een bergwand .Voor lijstjes zie informatie  kunst als cadeau.  

in de tuin werken

in de tuin werken

2017

Een aquarel met geel bruin en turquooise kleuren , Er zijn 2 figuren ,werkend in de tuin, voor veel mensen een heerlijke hobby.Het is geen plaatje ,maar een vrije vertaling van dit onderwerp.Zie voor inlijsten de informatiepagina kunstcadeaus.

een nieuwe jas

een nieuwe jas

2016

Een aquarel met gemengde techniek  over kleding en mens. De belangrijkste kleuren zijn geel,turquoois en bruin. lijst zie kunst kado

dubbelgangers

dubbelgangers

2016

Een aquarel met gemengde techniek in heldere kleuren. Eraan toegevoegd is vetkrijt ,inkt en aquatones. Lijst zie informatiepagina kunstkado.

netelige kwesties

netelige kwesties

2015

Een kleine aquarel met gemengde technieken (inkt ,aquatones, vetkrijt  en acryl verf) over praten maar vooral over niet praten met elkaarVoor inlijsten  zie informatie pagina kunstkado.

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een goede buur is beter dan een verre vriend

2016

Een kleine aquarel met inkt en vetkrijt. je ziet een geabstraheerde figuur met daarachter nog een figuur. 3d Lijst zie informatiepagina kunstkado