In deze groep zijn schilderijtjes te krijgen in aquarel en gemengde techniek van 25 tot 95 euro.Op de informatiepagina kunstkado kun je zien hoe je ze gemakkelijk kunt inlijsten en daarmee een bijzonder kado kunt krijgen .Zie voor meer kleine werken voor kleine prijzen op informatie kunstcadeaus(kunstinzicht)

uit 2006 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

koestering

koestering

2019

Een kleine acryl op papier met structuren in warme kleuren. Er is een vage(vrouwen) figuur in beweging te zien, Past in lijstmaat 50-50, zie informatioepagina inlijsten.

strijkkwartet

strijkkwartet

2018

Een kleine intieme aquarel over samen muziek maken en ervan genieten. De aquarel past in een lijst van 50-50.

to go my own way

to go my own way

2017

Een kleine aquarel over een bewuste keuze om je eigen weg te gaan.De kleuren zijn warm oranje rood ,blauwgroen en wat geel.de aquarel wordt geleverd in een groot passe-partout van 50 -50 en past ook in een vierkante lijst (wit of zwart Ikea)

sprong in het duister

sprong in het duister

2018

Aquarel met gemengde techniek,  aquatones ,inkt en vetkrijt  De hoofdkleur is lichtblauw. Er zijn twee figuren te zien , op de voorgrond een vrouw en  op de achtergrond een figuur die springt. Met witte 3d lijst is de maat  50-50.

Marrakech

Marrakech

2016

Een kleine aquarel met gemengde techniek over de warmte en de huizen van Marrakech.Inlijsten zie informatie pagina kunst als cadeau  

ruines

ruines

2017

Een mooi kleurrijk schilderij over het samengaan van natuur en bouwwerk. Dit heb ik geschilderd naar aanleiding van een oude stadsmuur in Frankrijk.De belangrijkste kleuren zijn warm geel bruin en turquooise blauw.

Marakech 2

Marakech 2

2016

Een kleine aquarel met gemengde techniek over de warmte in Marakech. Zie voor inlijsten bij informatie pagina kunst als cadeau.

come out of your house

come out of your house

2017

Een aquarel met mensfiguren  .Wordt geleverd in zuurvrij passe-partout van 40-50

gebaar

gebaar

2013

Een kleine aquarel in warme rode  kleuren. lijstje zie informatiepagina kunst als cadeau.

naar twee kanten

naar twee kanten

2013

Een kleine aquarel  met gemengde techniek van een vrouwen figuur ,kijk voor inlijsten informatie kunst als cadeau  

On the street

On the street

2017

Een vrolijke aquarel over kleding ,kleding omhult ons in vele vormen en kleuren.  De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passe-partout, voor lijsten zie  informatiepagina kunstcadeaus.

do not go away

do not go away

2014

Een miniatuur met een enigzins gebogen vrouwelijke figuur, aquarel met gemengde techniek(aquarel ,acryl en inkt)  Zie inlijsten informatiepagina kunst als cadeau.

stapeling

stapeling

2016

Een leuke heldere aquarel met wat inkt .De hoofdkleur is blauw met hier en daar wat rood. Het kunnen stenen zijn, maar ook huizen tegen een bergwand .Voor lijstjes zie informatie  kunst als cadeau.  

De violist

De violist

2016

Een mooie vierkante aquarel over muzikanten en muziek maken, De kleuren zijn warm, bruin, blauwgroen en geel. Bij kunstinzicht staat nog een aquarel over muziek in blauwen ,rode en gele kleuren. Hij wordt verstuurd zonder lijst ,zie hiervoor informatie pagina kunstcadeau.  

in de tuin werken

in de tuin werken

2017

Een aquarel met geel bruin en turquooise kleuren , Er zijn 2 figuren ,werkend in de tuin, voor veel mensen een heerlijke hobby.Het is geen plaatje ,maar een vrije vertaling van dit onderwerp.Zie voor inlijsten de informatiepagina kunstcadeaus.

een goed gesprek ?

een goed gesprek ?

2013

Een aquarel met daaraan toegevoegd aquatone ,inkt en acrylverf. Je ziet twee figuren in warme  kleuren ,Inlijsten zie informatiepagina kunst als cadeau.

een nieuwe jas

een nieuwe jas

2016

Een aquarel met gemengde techniek  over kleding en mens. De belangrijkste kleuren zijn geel,turquoois en bruin. lijst zie kunst kado

dubbelgangers

dubbelgangers

2016

Een aquarel met gemengde techniek in heldere kleuren. Eraan toegevoegd is vetkrijt ,inkt en aquatones. Lijst zie informatiepagina kunstkado.

netelige kwesties

netelige kwesties

2015

Een kleine aquarel met gemengde technieken (inkt ,aquatones, vetkrijt  en acryl verf) over praten maar vooral over niet praten met elkaarVoor inlijsten  zie informatie pagina kunstkado.

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een goede buur is beter dan een verre vriend

2009

Een kleine aquarel met inkt en vetkrijt. je ziet een geabstraheerde figuur met daarachter nog een figuur. 3d Lijst zie informatiepagina kunstkado    

vliegen zonder vleugels

vliegen zonder vleugels

2006

Op deze kleine aquarel is een abstracte verbeelding te zien.Het kunnen papiertjes zijn die in de lucht vliegen of iets anders .De kleuren zijn geel en blauw achtige kleuren, Lijst zie informatiepagina kunstkado