Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

dans 2

dans 2

Een vrolijke aquarel over de dans ik heb geprobeerd de beweging van dansen weer te geven.  De kleuren zijn helder geel ,roodbruin en wat blauw. Naast aquarel heb ik nog wat aquatone en inkt gebruikt.De aquarel wordt geleverd met passe-partout. Voor lijst zie informatie pagina inlijsten.
€375,00

in den beginne 2

in den beginne 2

Witte rotsen in woestijnachtig gebied,De rotsen zijn wit en ook het zand is heel licht van kleur.Daarintegen zijn de schaduwen scherp en donker.Aquartel met gemengde techniek
€375,00

gebaar

gebaar

Een kleine aquarel in warme rode  kleuren. lijstje zie informatiepagina kunst als cadeau.
€75,00

godinnen onder ons 1

godinnen onder ons 1

In de Griekse oudheid is de nikè een overwinnings godin, niet alleen in de strijd ,maar ook voor het welslagen van een onderneming. Een schilderij  met gemengde techniek (acryl en collage) .Een schilderij vol beweging  in een witte baklijst.
€375,00

godinnen onder ons 3

godinnen onder ons 3

Een godin uit de griekse mythologie.  Een acrylschilderij op papier. Het schilderij is op dit moment niet ingelijst ,maar tegen een kleine meerprijs kan ik de lijst bestellen en het schilderij inlijsten.
€250,00

godinnen onder ons 2

godinnen onder ons 2

De griekse beelden van het Parthenon zijn vooral bekend om de plooival  en bewegelijkheid , deze figuur is geschilderd naar aanleiding van 2 figuren aan de oostzijde Demeter en Kore. Gemengde techniek op papier. De acryl wordt geleverd in lijst met glas van 60-90.
€249,00

schipperen tussen droom en doem

schipperen tussen droom en doem

In deze aquarel met gemengde techniek  zijn veel figuren te zien ,welliswaar geabstraheerd,maar wel aanwezig.  De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passse -partout .
€375,00

zonder ademen naar de overkant

zonder ademen naar de overkant

Een levendig en kleurrijk schilderij met geel ,blauw ,wit en roodbruine  kleuren. Te zien is een abstracte  figuur en een levensboot ,die de weg door het leven symboliseert.Het is een vrolijk schilderijen tegelijkertijd een schilderij dat ons laat nadenken over onze reis door dit leven.
€450,00

De magiër.

De magiër.

Een schilderij met Egyptische invloeden. het figuurtje onder doet erg denken aan de figuurtjes in de graven van de farao,s .In het midde zit een figuur  met een hand die expres veel te groot is .De kleuren zijn beige ,blauw, wit  en warm roodbruin.  
€350,00

kashba

kashba

In Marokko heb ik veel getekend en geschilderd in een prachtige oase en kashba het zuiden van Marokko.Naast palmbomen zie je de huizen ,veelal in de kleur van het landschap .Op de achtergrond zie je de woestijn. Het schilderij is aquarel met daaraan toegevoegd inkt ,krijt en acryl .
€225,00

Rotsen

Rotsen

In Bretagne heb ik geschilderd bij de roze rotsen in Plougasnou. Prachtig zag je in de inhammen van de zee met eb en vloed .Aan de aquarel heb ik vetkrijt en conte a la Paris toegevoegd verder nog wat pastel. 
€395,00

de vlaggedrager

de vlaggedrager

Een groot en vrolijk schilderij ,waarop in witte lijnen 2 figuurtjes te zien zijn ,die allebei een vlag dragen ,de een wat groter dan de ander.Verder zijn er handen (als teken van helpen) te zien. 
€1175,00

de rotskloof

de rotskloof

Een klein schilderij met gemengde techniek (acryl ,acryl inkt en krijt) over roze rotsen in Jordanie.    
€350,00

de man die zichzelf vasthield

de man die zichzelf vasthield

Een man , die zichzelf vasthoudt.Geen model schilderij ,want de houding is onmogelijk, maar tegelijkertijd laat het zien ,je mag best van jezelf houden. Dit schilderij is ingelijst achter glas in grote alumiinium lijst. Kan helaas niet verstuurd worden
€650,00

nieuws van de dag

nieuws van de dag

Op dit schilderij heb ik de transfers van krantenartikelen en letters van de krant als ritme in het schilderij gebruikt.  Dit schilderij heeft verder voornamelijk abstracte elementen.    
€975,00

omlaag klimmen

omlaag klimmen

Een aquarel met gemengde techniek(inkt ,oliekrijt en aquarel) in heldere vrij zachte kleuren over moeilijkheden en de mogelijkheid ze te overwinnen.  De aquarel wordt geleverd in een zuurvrij passe-partout .
€300,00

In de speeltuin van het menselijk geluk

In de speeltuin van het menselijk geluk

Een aquarel met gemengde techniek. Te zien is een groep, je kunt niet zien hoeveel mensen in de groep zitten..Als groep zijn ze sterk ,terwijl ze alleen misschien niemand zouden zijn. De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passe -partout met lijst(ik kan de aquarel voor u inlijsten; zie informatie pagina lijst) 
€150,00

carnaval op een bergtop

carnaval op een bergtop

Een aquarel met gemengde techniek ,waar niet zozeer de voorstelling als wel de kleur en de structuur de hoofdrol spelen. Wordt verstuurd met passe-partout ,voor een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten en thuisbezorgen.
€275,00

le village 2

le village 2

In de buurt van Dyon heb ik deze gemengde techniek gemaakt. De sfeer is daar totaal anders dan in de Provence wat tot uiting komt in de kleuren. De huizen zijn van natuursteen en grijzer dan in het zuiden.  
€225,00

le village

le village

Snelle verf schetsen van landschap in de Provence. Dit is het gezicht op dorpsplein van Entrechaux,vlak bij Vaison la Romaine. 
€250,00

portret van een oude man

portret van een oude man

De oude man is in zichzelf gekeerd ,hij kijkt naar binnen.
€100,00

huis in San Savino

huis in San Savino

Een gemengde techniek met verdunde acryl ,aquatones en vetkrijt.. Op een klein pleintje in San Savino heb ik deze tekening met gemengde technieken gemaakt .De kleuren zijn zacht roze  en bruin
€225,00

huis in San Savino 2

huis in San Savino 2

Een aquarel met daaraan toegevoegd inkt en krijt . Het onderwerp is een oud huis in een dorpje in Italie.
€225,00

model in aquarel

model in aquarel

Op de aquarel is een vlot geschilderde model te zien ,een jongen die op de grond zit.Aquarel wordt geleverd in paspatoe
€95,00

verschillende werelden

verschillende werelden

Een gemengde techniek  over 2 figuren die ieder hun eigen leven lijden. Als je goed kijkt staat er op de achtergrond nog een kleinere figuur. De aquarel wordt geleverd in zuurvrij paspatoe.
€225,00

mijn tuin in juli

mijn tuin in juli

Ik heb mijn tuin weergegeven in aquarel met wat gemengde techniek ,met aquatone en vetkrijt, verder is er veel wit gelaten.De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passe-partout.  
€225,00

achteloos voorbijgaan

achteloos voorbijgaan

Er is een figuur te zien ,die zich half omdraait naar een andere figuur. Er is nog een derde figuur te zien. Aan de aquarel zijn gemengde technieken toegevoegd.De aquarel wordt geleverd in zuurvrijpasse -partout .  
€375,00

vliegen zonder vleugels

vliegen zonder vleugels

Op deze kleine aquarel is een abstracte verbeelding te zien.Het kunnen papiertjes zijn die in de lucht vliegen of iets anders .De kleuren zijn geel en blauw achtige kleuren, Lijst zie informatiepagina kunstkado
€65,00

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een kleine aquarel met inkt en vetkrijt. je ziet een geabstraheerde figuur met daarachter nog een figuur. 3d Lijst zie informatiepagina kunstkado    
€75,00

vrouw met rode haarband

vrouw met rode haarband

Een model schilderij met tekenen en schilderen van model Sandra,een mooi vol model. De lijst kunt u er apart bijbestellen(75,-)
€150,00

mannelijk model

mannelijk model

Een mannelijk naakt model
€150,00

Schipper mag ik overvaren

Schipper mag ik overvaren

Een schilderij ,waar schijnbaar een eenvoudig verhaaltje verteld wordt ,maar daar gaat het niet over ,het gaat over hulp ,hulp die je vraagt en hulp die je krijgt van anderen  (het hart) in moeilijke tijden.
€475,00

een jaar zonder lente

een jaar zonder lente

Een aquarel met gemengde techniek(vetkrijt ,inkt en acrylverf) in geel blauwen kleuren . De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passe- partout . Voor een kleine meerprijs  ( €75 )kan ik de aquarel voor u inlijsten en bij u afleveren.
€375,00

hoedje van papier

hoedje van papier

Een aquarel met een paar figuren en hij deed me direct denken aan het kinderliedje hoedje van papier. Maar het is niet alleen vrolijkheid , de lucht is zwart en naast de figuren zijn ook handen te zien . 
€225,00

Het meer van Trasimeno

Het meer van Trasimeno

Een aquarel met daaraan toegevoegd inkt , stabilo en vetkrijt .Het was die dag regenachtig waardoor je niet het hele meer kon zien  
€225,00

gezicht op San Savino

gezicht op San Savino

San Savino is een dorp in de buurt van het meer van Trasimeno.De voorgrond bestaat uit  een olijfboomgaard.  
€225,00

de daken

de daken

Een stadslandschap met daken.Aquarel met gemengde techniek(aquarel ,vetkrijt ,inkt en aquatones) Met lijst 300,-, zonder 225,-
€375,00

grasses on the island

grasses on the island

Een landschap geinspireerd door de Wadden eilanden. Aquarel met gemengde techniek . Op de voorgrond zie je al de wuivende grassen en de blauwe duinen op de achtergrond zorgen voor veel diepte.De aquarel wordt geleverd in zuurvrij pass-partout van 65 -80. Voor een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten en thuisbrengen (vanwege kans op glasschade). Zie informatiepagina inlijsten.
€295,00

Marakech 2

Marakech 2

Een kleine aquarel met gemengde techniek over de warmte in Marakech.Buitenmaat 25-25.  Zie voor inlijsten bij informatie pagina kunst als cadeau.
€25,00

Marrakech

Marrakech

Een kleine aquarel met gemengde techniek over de warmte en de huizen van Marrakech.Inlijsten zie informatie pagina kunst als cadeau  
€25,00

weerspiegeling

weerspiegeling

Een aquarel over de weerspiegelingen van gebouwen en  daarin  ineens een menselijke figuur.
€375,00

het oude centrum

het oude centrum

Een stadsgezicht ,niet ergens speciaal ,maar een groep huizen , flats en hoge gebouwen  en ergens in die grote stad is het oude centrum verborgen. Acryl ,olieverf en monotype op doek.
€1175,00

het beloofde land 2

het beloofde land 2

Een kleurrijk schilderij van een ongerept natuur gebied. Dit schilderij is te koop en te zien bij galerie Meander.
€875,00

Genesis

Genesis

In het begin was alles woest en ledig ,dat is wat je ziet op dit landschap ,er is geen ordening.
€375,00

zachte troost

zachte troost

Een aquarel met gemengde techniek in warme kleuren over menselijk contact en de warmte die je daarvan als medemens kan ervaren.Naast aquarel heb ik ook wat oostindische inkt en acryl gebruikt.  
€375,00

Turn the page

Turn the page

Een aquarel met gemengde techniek(inkt ,vetkrijt ,aquatone en olieverf) in vrolijke kleuren. 
€225,00

Genesis

Genesis

Een groot schilderij met een geabstraheerd landschap.naast grijzen en bruinen worden er hier en daar fel turquooise en roodbruine kleuren gebruikt..De structuur wordt gemaakt met monotype.Verder is er veel wit in dit schilderij ,het is een schilderij voor een grote wand.  
€1750,00

silent grasses

silent grasses

Een geabstraheerd landschap met grassen , water en eindeloze verte. De belangrijkste kleuren zijn blauw ,,bruinrood ,aarde tinten en zalmkleur.Ik heb gewerkt met monotype , acryl en olieverf op doek. Het is een rustgevend  landschap ,waar je in wilt rond dwalen.
€1075,00

brief aan de ouder van mijn kind

brief aan de ouder van mijn kind

Een schilderij met letters en woorden ,die niet te lezen zijn .Over datgene wat je als kind of ouder niet zegt.Onder zie je een vage figuur ,die opgaat in de brief . Er zijn veel egyptische invloeden met hieroglyfen en de zon .De kleuren zijn wit ,zacht blauw en hier en daar wat goud.
€575,00

Randfiguren

Randfiguren

Op dit schilderij staat een vrouwenportret ,ik heb  er door heen geschreven ,wat staat voor haar geschiedenis. Ook heb ik collage gebruikt om degenen om haar heen te laten zien ,want alleen kunnen we niet leven.Dit portret is erg groot en komt op je af
€975,00

de huisbewaarder

de huisbewaarder

Een schilderij in warm rode  en lichtblauwe kleuren, naast olijfgroen en zwart met vage menselijke fiuren in huizen . De huizen zijn doorzichtig, het is een sprookjesachtige wereld ,die niet zoet ,maar wel raadselachtig is.
€475,00

De Berkel ,rivier in de Achterhoek

De Berkel ,rivier in de Achterhoek

Rivierlandschap, de Berkel een rivier in de Achterhoek. De aquarel is gemaakt in de vroege zomer.
€395,00

Duinen bij de zee

Duinen bij de zee

Een zeelandschap met op de voorgrond de duinen.
€395,00

Kleurrijk portret

Kleurrijk portret

Een kleurrijk portret van een jonge man
€175,00

Kleurrijk portret 2

Kleurrijk portret 2

Een kleurrijk portret vanneenbjonge vrouw ,past in lijstmaat 30-40
€75,00

Op bezoek bij oma

Op bezoek bij oma

Een bezoekje aan oma ,een tekening met krijt .
€90,00

Als de avond valt

Als de avond valt

Een aquarel met warme kleuren , die een zonsondergang na een warme zomerdag verbeelden. De aquarel wordt u toegezonden in passe-partout . Voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten en bij u brengen. ( glasschade)
€395,00

Bij het vallen van de nacht

Bij het vallen van de nacht

Een landschap , waar de stilte voelbaar is . De avond is gevallen en er is net nog genoeg licht om de verte te zien.
€825,00

Bij het vallen van de nacht

Bij het vallen van de nacht

Een landschap waar de sfeer bepalend is , de stilte valt over je , een melancholisch gevoel zoals bij het vallen van de nacht.
€775,00

Dans

Dans

Een snelle aquarel met dansende vrouwen
€95,00

De avond

De avond

Een wat kleiner geabstraheerd schilderij over zonsondergang.
€225,00

De dageraad

De dageraad

Een stadsgezicht met hoogbouw  is vaak onpersoonlijk, alleen de kleur van ochtend of avond  maakt het anders dan al die andere steden met hoogbouw. De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passe - partout. 
€395,00

Geluk hangt in de lucht

Geluk hangt in de lucht

Een vrolijke aquarel met mensfiguren en hartjes.
€395,00

Het grote veld

Het grote veld

Een aquarel gemaakt in een natuurgebied hier in Lochem ,genaamd het Kienveen ,een gebied met vennetjes , grassen ,hei en omringd door bomen.   
€395,00

In my room

In my room

Een kliene aquarel met structuur , je ziet een vrouw zittend in een ruimte. past in lijstmaat 25-25. Voor inlijsten zie informatie.
€25,00

Just walk alone

Just walk alone

Een kleine aquarel van een vrouwenfuguur , binnenmaat 12-12 en past in lijstmaat 25-25. ,zie voor inlijsten kunst als cadeau.
€25,00

Nazomer in Friesland

Nazomer in Friesland

Een aquarel met warme nazomerse kleuren . Alles bloeit nog uitbundig met volle kleuren. Deze aquarel is gemaakt in Friesland in het natuurgebied de Deelen ,maar gaat vooral over water en warme kleuren. Deze aquarel wordt verzonden in zuurvrij passe- partout . Voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten en bij u thuis bezorgen
€395,00

Notieties bij mijn wandeling 2

Notieties bij mijn wandeling 2

Bij een wandeling hier in de omgeving zag ik grassen ,lucht en water. 
€150,00

Notitie bij mijn wandeling 1

Notitie bij mijn wandeling 1

Een vlugge schets gemaakt tijdens een wandeling ,een kleine stad in de verte.
€145,00

Pompeii

Pompeii

Een  aquarel met gemengde techniek  over de ruines van Pompeii. 
€295,00

Rotsen 1

Rotsen 1

Woestijnen bestaan niet alleen uit zand ,maar vooral uit rotsen en bergen. De aquarel wordt verzonden met passe- partout , verzenden met lijst is niet mogelijk vanwege glasschade . Wel kan ik hem inlijsten tegen een kleine meerprijs en hem bij u thuis bezorgen.
€395,00

Wetland

Wetland

Een schilderij met zowel water als riet en je kan eindeloos ver kijken.de kleuren zijn heel ingetogen ,grijs ,zwart  , blauw en hier en daar gele oker. Dit schilderij wordt aangeboden zonder baklijst ,maar tegen een geringe meerprijs kan ik deze voor u maken.
€975,00

Wetland 2

Wetland 2

Een schilderij over hoogwater en stroken land , waterscape
€875,00

Without words

Without words

Een kleine aquarel van een zittende vrouw. Lijstmaat 25-25 .  Voor inlijsten zie kunst als cadeau.
€25,00

Zomerwarmte

Zomerwarmte

Een kleurrijk landschap met grassen
€395,00

Also in the rain I walk my dog

Also in the rain I walk my dog

Een snelle tekening met inkt en aquarelpotlood ,een impressie tijdens een winterwandeling . deze schets past in lijstmaat 40-50 .de binnenmaten zijn 27 bij 37 cm. Met lijst   € 95.
€95,00

Boswandeling

Boswandeling

Een aquarel over een herfstbos met aardse kleuren. De aquarel wordt verstuurd in zuurvrij passe-partout. Voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten en bij u thuis bezorgen.
€395,00

De Achterhoek

De Achterhoek

Ik woon in het buitengebied van de Achterhoek ,een prachtige plek waar stilte nog gewoon is .Kenmerkend voor de zomer zijn hoge grassen  ,groene weilanden en coulissen landschap
€395,00

De baai

De baai

Een schilderij van 18 - 28 ,wat past in lijstmaat 30-40. De techniek is aquarel met inkt.  
€45,00

De stroom

De stroom

Een kleurig schilderij over de Berkel een rivier ,vlak bij ons huis ,waar we vaak wandelen.  De kleuren zijn helder en ik heb gebruik gemaakt van monotype om structuren weer te geven. Dit schilderij zit in een zwarte baklijst.
€750,00

Het verleden dringt zich op 2

Het verleden dringt zich op 2

Je ziet een gezicht ,een vrouw   ,doorhaar heen zijn er teksten ,de woorden en zinnen in ons hoofd . Het is soms zo moeilijk om in het heden en zonder verlden te leven. 
€475,00

Intermezzo

Intermezzo

Kleurrijk schilderij op papier met gemengde technieken en  aquarel . Het thema is het groepsgevoel ,samen  iets vieren ,samen op pad .Het schilderij wordt verstuurd met passe- partout. Voor een kleine meerprijs kan ik het schilderij voor u inlijsten en thuis bezorgen.
€395,00

kashba

kashba

Aquarel ,gemaakt in Marokko  . De aquarel wordt verstuurd in zuurvrij passepartout. Voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten..  
€395,00

Mannelijk naakt

Mannelijk naakt

Snelle tekening met krijt en inkt van mannelijk naakt
€50,00

Rietland 2

Rietland 2

Een typich hollands landschap ,riet en water ,een aquarel gemaakt aan het eind van de zomer als de kleuren al een beetje bruin worden.   De aquarel wordt geleverd in ziurvrij passe- partout ,dit in verband met glasschade tijdens het versturen . 
€395,00

Silent grass

Silent grass

Gras bloeit ook en wel heel mooi. En als het waait zie je een witte gloed over het gras.. Ook dit is een verdwijnend  landschap. Op veel plaatsen wordt het gras voortdurend gemaaid als voer voor de koeien ,waardoor er minder plaats is voor vogels en inscten. Dit schilderij is redelijk goedkoop ,omdat er geen lijst omheen zit ,maar die kan natuurlijk wel eromheen gemaakt worden.
€795,00

Storm in de Achterhoek

Storm in de Achterhoek

Tijdens de storm in februari maakte ik deze tekening met inkt.
€95,00

There where I live

There where I live

Een vlugge schets met inkt en aquarelpotlood van de omgeving van waar ik woon.
€50,00

Uitwaaien

Uitwaaien

Een aquarel met wind, regen en water , een toestand die we vaak kennen in de winter.
€395,00

Vallen en weer verder gaan

Vallen en weer verder gaan

Een dynamisch schilderij waar je gedeeltes van 2 figuren ziet. Dit is een werk op papier. Ik kan voor u een lijst erbij bestellen tegen een kleine meerprijs, maar dat kan ik in verband nmet glasschade niet versturen  en moeten we een afspraak maken om te halen of te brengen.
€450,00

Gras

Gras

Zoiets gewoons als gras kan je laten zien hoe onmetelijk rijk de natuur is .De bedoeling van dit schilderij is om je de grassen te laten beleven. Je moet ze als het ware kunnen voelen en ruiken. 
€875,00

Innerlijke stem

Innerlijke stem

Wat zijn wij zonder onze innerlijke stem ,degene die jou tot de orde roept.. ik heb de figuur geschilderd en daaroverheen zijn stem gemaakt ,er zijn letters ,maar geen zinnen te lezen .Ieder mag  die zelf invullen ,wat hij of zij hoort in zijn innerlijke stem. Verder is vaag nog een tweede figuur te zien.
€875,00

Nobody knows what happened

Nobody knows what happened

Een schilderij over relaties ,over datgene wat je zegt en niet zegt. Langzaam komen de figuren naar voren in een wirwar van lijnen .Geschilderd op board met alluminium lijst.. De kleuren zijn roestbruin rood ,grijs en wit.ik 
€750,00

Tussenland

Tussenland

Een abstract landschap  over ruimte met eindeloze vertes  en mooie structuren.
€700,00

Wegwaaien

Wegwaaien

Een schilderij dat het gevoel van waaien en een koele bries moet oproepen.De kleuren zijn fris ,blauw ,wit licht blauw en een vleug rood..
€650,00

Zomer in de Achterhoek

Zomer in de Achterhoek

Vroeger ging ik naar Frankrijk om te schilderen ,nu  woon ik in het buitengebied en schilder ik vanuit mijn eigen tuin , De Achterhoek is zo mooi ,rustig en enigzins glooiend.. Op deze aquarel zie je de zomer op de velden. De aquarel wordt geleverd in zuurvrij passe- partout en voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten.  
€395,00

Blik in de ziel

Blik in de ziel

Een geabstraheerde aquarel met gemengde technieken. Over mens en kwetsbaar zijn .Het schilderij wordt geleverd in zuurvrij passe- partout en voor een kleine meerprijs ( €75) kan ik hem voor u inlijsten en bij u thuis afleveren
€300,00

De duinen

De duinen

Een aquarel gemaakt in het duingebied bij Bergen aan zee . De duinen hebben veel structuur ,gemaakt met vetkrijt en aquatones. Op dit moment is dit schilderij verhuurd.
€395,00

Falling

Falling

Een aquarel met gemengde techniek in warme kleuren . Er is een vallende figuur te zien, een figuur die ik heb geschilderd naar aanleiding van een voetballer.De aquarel wordt geleverd met zuurvrij passe - partout en tegen een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten en thuis afleveren.
€350,00

Het familieportret

Het familieportret

Het famillieportret is een aquarel met gemengde technieken ,er is ook in getekend met aquarelkrijt en geschilderd met acryl. Te zien zijn een aantel geabstraheerde figuren. De kleuren zij blauw grijs met hier en daar wat paars
€300,00

Het verleden dringt zich op

Het verleden dringt zich op

Gezicht met daardoorheen  verhalen over het verleden van deze imaginaire persoon .Want ook al zie je het niet, wij zijn niet alleen ons uiterlijk wij zijn ook ons verleden ,onze verhalen zijn in ons en met ons heen verweven.
€350,00

Vanaf de heuveltop

Vanaf de heuveltop

Een aquarel gemaakt in de Eiffel op de top van een heuvel .  Je kunt ver kijken en daarom is de horrizon hoog. De aquarel is in de zomer gemaakt en heeft warme kleuren.
€395,00

vanaf de heuveltop 2

vanaf de heuveltop 2

In het najaar heb ik gewandeld in de Eiffel , een prachtig gebergte op een paar uur rijden van Nederland.Daar heb ik een serie schilderijen gemaakt bij het huisje wat ik gehuurd had . Mooie vergezichten met hier en daar een huis in het dal. De aquarel wordt verstuurd in een zuurvrij passe- partout .     
€395,00

Walking on grasses

Walking on grasses

Een aquarel met gemengde techniek over  grassen ,heuvels in warme kleuren. In de verte zie je een klein watertje.  Wordt geleverd in passe- partout en voor een kleine meetprijs kan ik hem voor u inlijsten
€395,00

Wandelvakantie

Wandelvakantie

Een kleurrijke aquarel over lopen ,je ziet figuren niet helemaal ,want het gaat niet over individuen,maar over lopen. De aquarel wordt standaard voorzien van een zuurvrij passe-partout. Ook kan ik voor een kleine meerprijs (€75) de aquarel voor u inlijsten.
€300,00

met de handen op tafel

met de handen op tafel

Een model waarvan je de handen ziet .
€200,00

talking to the birds

talking to the birds

Een vrouwenfiguur in gesprek met vogels, een sprookje wat je verder zelf kan invullen.
€450,00

uitstapje naar Zwitserland

uitstapje naar Zwitserland

Schilderij gemaakt in Zwitserland van de bergtoppen in de ongeving van Verbier, gemaakt met paletmes 
€375,00

Zoeken naar woorden

Zoeken naar woorden

Een tweeluik van elk 40-40 en bij elkaar 40-80 over woorden ,kruiswoordraadsels en zoeken . De kleuren zijn helder blauw , roze, groen, grijs en zwart. Je kunt ze op verschillende manieren bij elkaar hangen waardoor er steeds een ander schilderij ontstaat. Ik heb gewerkt met transfers ,acryl en olieverf.
€450,00

abstract 2 Achter de glazen horizon

abstract 2 Achter de glazen horizon

Een dubbele abstracte aquarel , een tweeluik . De afmeting zonder passe-partout zijn 70-50 en met passe-partout wordt dat 95-70. De lijst is hierbij niet inbegrepen ,omdat ik zulke grote formaten niet kan versturen.
€900,00

rennen naar de overkant

rennen naar de overkant

Een aquarel met kleurige vlakken ,waarin je een rennende figuur ziet, waarheen weet je niet .
€375,00

Rotsen in Bretagne

Rotsen in Bretagne

Een aquarel met gemengde techniek over rotsen ,en zee in Bretagne . Voor inlijsten zie informatiepagina inlijsten.
€395,00

St Felicien; Ardeche

St Felicien; Ardeche

Landschap gemaakt in de Ardèche Het landschap is geheel omgeven door het witte papier ,zodat het landschap op zich een  abstracte vorm wordt met daarin weer de vormen van huizen ,bomen en bergen.Ik heb geschilderd met acry en erbij getekend met acrylkrijt.
€450,00

St Felicien; Ardèche

St Felicien; Ardèche

Landschap met veel wit eromheen waardoor het landschap zelf ook een vorm is geworden.Het Landschap is gemaakt in Zuid Frankrijk, waar ik ook tegelijkertijd een werkweek leidde.Er was genoeg tijd om ook zelf werk te maken.   
€450,00

strijkkwartet

strijkkwartet

Een kleine intieme aquarel over samen muziek maken en ervan genieten. De aquarel past in een lijst van 50-50.
€75,00

De lente komt eraan

De lente komt eraan

Een landschapsaquarel met de frisse kleuren ,zoals je ze vooral in de lente ervaart. De lucht voelt fris en tintelt en het groen komt weer te voorschijn. De aquarel wordt verzonden met zuurvrij passe-partout.Ik kan de aquarel ook voor u inlijsten ,zie informatiepagina inlijsten.
€395,00

in de tuin werken

in de tuin werken

Een aquarel met geel bruin en turquooise kleuren , Er zijn 2 figuren ,werkend in de tuin, voor veel mensen een heerlijke hobby.Het is geen plaatje ,maar een vrije vertaling van dit onderwerp.Zie voor inlijsten de informatiepagina kunstcadeaus.
€65,00

nachtstad

nachtstad

Een kleurrijke aquarel met huizen tegen een bijna zwarte lucht. De aquarel wordt verzonden in een zuurvrij passe-partout, tegen een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten , zie informatie pagina inlijsten.
€275,00

places to rest

places to rest

Een aquarel met structuren en huisvormen in een nachtelijke omgeving.De belangrijkste kleuren zijn turquoois, blauw en bruin. Aquarel wordt verstuurd in zuurvrij passe-partout ,Lijst zie informatiepagina inlijsten.  
€225,00

model met pastel

model met pastel

Een tekening met pastel op grijs ingres papier ,waar veel aan de verbeelding is overgelaten.Met lijst en passepartout
€225,00

omhoog vallen

omhoog vallen

Een aquarel met gemengde techniek(inkt aquarel ,aquatones en vetkrijt) over vallen en opstaan , over moeilijkheden en struikelblokken in het leven en ermee omgaan. Zie voor lijst informatie inlijsten.
€375,00