Galerie

Aquarellen , waar de architectuur en/of de abstracte elementen overheersen. De aquarel wordt standaard geleverd in zuurvrij passe-partout Inlijsten kan en kost voor alluminium list 50 euro ,witte alluminium lijst 75 euro .

uit 2011 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

abstract 1

abstract 1

2018

In opdracht maakte  ik een aantal aquarellen  die steeds met 2 bij elkaar kwamen te hangen als een soort tweeluiken in een nieuw paleis, het resort heet Saraya Bandar Jissah bij Muscat . Er mocht geen enkele voorstelling in zitten.

abstract 2 Achter de glazen horizon

abstract 2 Achter de glazen horizon

2018

Een dubbele abstracte aquarel , een tweeluik . De afmeting zonder passe-partout zijn 70-50 en met passe-partout wordt dat 95-70. De lijst is hierbij niet inbegrepen ,omdat ik zulke grote formaten niet kan versturen.

abstract 3; de koning van de zijderoute

abstract 3; de koning van de zijderoute

2018

De koning van de zijde route is een  abstract tweeluik met vooral oosterse invloeden..De afmetingen zijn per stuk 50-70 . Het is niet mogelijk deze schilderijen ingelijst te versturen , de kans op glasbreuk is te groot. U moet deze nog zelf laten inlijsten.

naar boven wil ik klimmen

naar boven wil ik klimmen

2018

Een grotere abstracte aquarel over verdergaan in het leven. De aquarel is 70-50 en met passe-partout 95-80.

places to rest

places to rest

2016

Een aquarel met structuren en huisvormen in een nachtelijke omgeving.De belangrijkste kleuren zijn turquoois, blauw en bruin. Aquarel wordt verstuurd in zuurvrij passe-partout ,Lijst zie informatiepagina inlijsten.  

het dakterras

het dakterras

2016

Een abstracte aquarel en gemengde techniek  met architectonische elementen.

Pompeij

Pompeij

2012

Pompeij is zo groot dat er ook plekken zijn waar je de mensen kunt ontvluchten en die zijn heel geschikt om even te tekenen,de tekening heb ik later in mijn atellier uitgewerkt. Aquarel met gemengde techniek( inkt, aquarel  en vetkrijt). 

carnaval op een bergtop

carnaval op een bergtop

2020

Een aquarel met gemengde techniek ,waar niet zozeer de voorstelling als wel de kleur en de structuur de hoofdrol spelen. Wordt verstuurd met passe-partout ,voor een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten en thuisbezorgen.

Romeinse villa

Romeinse villa

2015

Een aquarel met gemengde techniek (collage ) over  oude huizen in Rome.Door de ramen komt straalt het zonlicht. 

Turn the page

Turn the page

2015

Een aquarel met gemengde techniek(inkt ,vetkrijt ,aquatone en olieverf) in vrolijke kleuren. 

ommmuurde stad

ommmuurde stad

2011

Aquarel met als onderwerp een stadsmuur met huizen,zoals je soms tegenkomt in Zuid Italie.De aquarl wordt geleverd in zuurvrij passe-partout.  

kashba

kashba

2013

In Marokko heb ik veel getekend en geschilderd in een prachtige oase en kashba het zuiden van Marokko.Naast palmbomen zie je de huizen ,veelal in de kleur van het landschap .Op de achtergrond zie je de woestijn. Het schilderij is aquarel met daaraan toegevoegd inkt ,krijt en acryl .