Landschappen met gemengde techniek (oilstick ,inkt , aquatone, vetkrijt en aquarelverf op papier.De aquarel wordt standaard geleverd met zuurvrij passe - partout . Het inlijsten en de lijst naar keuze ( aluminium 50 euro, aluminium wit 75 euro en white wash houten lijst 75 euro kunt u erbij bestellen , zie lijsten bij informatie pagina

uit 2009 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Het gevoel van water

Het gevoel van water

2019

In het Jopie Huismans museum in Workun  is in 2020 een tentoonstelling, het gevoel van water , over water in Friesland. Ik ben er ook voor gevraagd en ik heb een aantal aquarellen gemaakt in de Deelen bij Luinjeberd. Dit was er een van. De aquarel is ingelijst in zuurvrij passe-partout. Voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten.

het gevoel van water 2

het gevoel van water 2

2019

Een van de serie voor het museum Jopie Huisman in Workum,een ander werk van mij is daar het hele jaar te zien.De aquarel wordt naar u toegezonden in zuurvrij passe-partout. ook kunt u mij de aquarel voor een kleine meerprijs laten inlijsten en breng ik de aquarel bij u thuis. . 

Tussenland

Tussenland

2019

Een aquarel met gemengde techniek over water ,slib en het tussen gebied tussen eb en vloed. De aquarel wordt standaard geleverd met passe-partout .Ik kan hem tegen een kleine meerprijs voor u inlijsten en bij u thuis brengen .

Water in Friesland

Water in Friesland

2019

In het Jopie Huismansmuseum in Workun hangen in 2020 vijf aquarellen met het overkoep[elend thema ,het gevoel van water,allemaal over water in Friesland .Ik heb de aquarel gemaakt over de Deelen in Luinjeberd.ik heb er een aantal gemaakt en  deze komt niet in het museum, de aquarel wordt verzonden in zuurvrij passe-partout van 60-80. tegen een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten en thuisbezorgen.

just by the sea

just by the sea

2017

Een aquarel in warme gele en aarde tinten over zee (de rode zee) ,warm zand ,woestijnen, heuvels en dalen , warm licht en donkere schaduwen. Wordt verstuurd in zuurvrij passe-partout, kan tegen een kleine meerprijs ook ingelijst worden, zie informatiepagina inlijsten.

Voorbij de stilte

Voorbij de stilte

2017

Aquarel met gemengde technieken over stilte en landschap, je hoort geen machines, geen auto's en geen muziek. De kleuren zijn blauw ,bruin en wat geel.De aquarel wordt gestuurd in zuurvrij passe-partout van 65-80. Tegen een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten en breng ik hem bij u thuis(bij versturen grote kans op glasschade), zie informatiepagina inlijsten

De lente komt eraan

De lente komt eraan

2017

Een landschapsaquarel met de frisse kleuren ,zoals je ze vooral in de lente ervaart. De lucht voelt fris en tintelt en het groen komt weer te voorschijn. De aquarel wordt verzonden met zuurvrij passe-partout.Ik kan de aquarel ook voor u inlijsten ,zie informatiepagina inlijsten.

het beloofde land

het beloofde land

2016

Een aquarel uit de serie lege landschappen. Aquarel met gemengde techniek(inkt ,aquatones en vetkrijt ) .Inlijsten zie informatie pagina inlijsten.

De ruine

De ruine

2016

Een kleurrijke landschaps aquarel met vooral abstracte verwijzingen naar huizen ,kastelen of andere ruines.de aquarel is geschilderd met blauwe bruine en gele tinten en heeft veel structuur. .  

rivier

rivier

2016

Een snelle aquarel van de Kromme Rijn in heldere kleuren . lijst zie informatiepagina inlijsten

Genesis

Genesis

2015

In het begin was alles woest en ledig ,dat is wat je ziet op dit landschap ,nog geen ordening van mensen.

in den beginne 2

in den beginne 2

2014

Witte rotsen in woestijnachtig gebied,De rotsen zijn wit en ook het zand is heel licht van kleur.Daarintegen zijn de schaduwen scherp en donker.Aquartel met gemengde techniek

woeste gronden

woeste gronden

2015

Een landschap met gemengde techniek(aquatone ,inkt en vetkrijt) .

grasses on the island

grasses on the island

2016

Een landschap geinspireerd door de Wadden eilanden. Aquarel met gemengde techniek . Op de voorgrond zie je al de wuivende grassen en de blauwe duinen op de achtergrond zorgen voor veel diepte.De aquarel wordt geleverd in zuurvrij pass-partout van 65 -80. Voor een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten en thuisbrengen (vanwege kans op glasschade). Zie informatiepagina inlijsten.

wind op zee

wind op zee

2016

Een aquarel geschilderd  op Texel bij de Slufter , een wadden schilderij..Standaard met passe-partout .Lijst zie informatie inlijsten  

Rotsen

Rotsen

2009

In Bretagne heb ik geschilderd bij de roze rotsen in Plougasnou. Prachtig zag je in de inhammen van de zee met eb en vloed .Aan de aquarel heb ik vetkrijt en conte a la Paris toegevoegd verder nog wat pastel. 

rotsen in de Ardennen

rotsen in de Ardennen

2009

Een aquarel met gemengde techniek ,gemaakt in de Ardennen ,rotsen zijn miniwerelden vol planten en mossen.