Galerie

Landschappen met aquarel op papier. De aquarel wordt standaard geleverd met zuurvrij passe - partout . Het inlijsten en de lijst naar keuze ( aluminium 50 euro, aluminium wit 75 euro en white wash houten lijst 75 euro kunt u erbij bestellen , zie lijsten bij informatie pagina U kunt al deze werken in mijn atelier na afspraak bezichtigen .

uit 2014 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De Berkel ,rivier in de Achterhoek

De Berkel ,rivier in de Achterhoek

2024

Rivierlandschap, de Berkel een rivier in de Achterhoek. De aquarel is gemaakt in de vroege zomer.

Duinen bij de zee

Duinen bij de zee

2024

Een zeelandschap met op de voorgrond de duinen.

Als de avond valt

Als de avond valt

2023

Een aquarel met warme kleuren , die een zonsondergang na een warme zomerdag verbeelden. De aquarel wordt u toegezonden in passe-partout . Voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten en bij u brengen. ( glasschade)

Rotsen 1

Rotsen 1

2023

Woestijnen bestaan niet alleen uit zand ,maar vooral uit rotsen en bergen. De aquarel wordt verzonden met passe- partout , verzenden met lijst is niet mogelijk vanwege glasschade . Wel kan ik hem inlijsten tegen een kleine meerprijs en hem bij u thuis bezorgen.

Zomerwarmte

Zomerwarmte

2023

Een kleurrijk landschap met grassen

Nazomer in Friesland

Nazomer in Friesland

2023

Een aquarel met warme nazomerse kleuren . Alles bloeit nog uitbundig met volle kleuren. Deze aquarel is gemaakt in Friesland in het natuurgebied de Deelen ,maar gaat vooral over water en warme kleuren. Deze aquarel wordt verzonden in zuurvrij passe- partout . Voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten en bij u thuis bezorgen

De Achterhoek

De Achterhoek

2022

Ik woon in het buitengebied van de Achterhoek ,een prachtige plek waar stilte nog gewoon is .Kenmerkend voor de zomer zijn hoge grassen  ,groene weilanden en coulissen landschap

Hoe stiller het water

Hoe stiller het water

2021

Een kleurrijk schilderij over wandelen in het bos ,het heeft geregend en je ziet de weerspiegeling.

Vanaf de heuveltop

Vanaf de heuveltop

2020

Een aquarel gemaakt in de Eiffel op de top van een heuvel .  Je kunt ver kijken en daarom is de horrizon hoog. De aquarel is in de zomer gemaakt en heeft warme kleuren.

Boswandeling

Boswandeling

2022

Een aquarel over een herfstbos met aardse kleuren. De aquarel wordt verstuurd in zuurvrij passe-partout. Voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten en bij u thuis bezorgen.

vanaf de heuveltop 2

vanaf de heuveltop 2

2020

In het najaar heb ik gewandeld in de Eiffel , een prachtig gebergte op een paar uur rijden van Nederland.Daar heb ik een serie schilderijen gemaakt bij het huisje wat ik gehuurd had . Mooie vergezichten met hier en daar een huis in het dal. De aquarel wordt verstuurd in een zuurvrij passe- partout .     

Uitwaaien

Uitwaaien

2022

Een aquarel met wind, regen en water , een toestand die we vaak kennen in de winter.

Het grote veld

Het grote veld

2023

Een aquarel gemaakt in een natuurgebied hier in Lochem ,genaamd het Kienveen ,een gebied met vennetjes , grassen ,hei en omringd door bomen.   

Rietland 2

Rietland 2

2022

Een typich hollands landschap ,riet en water ,een aquarel gemaakt aan het eind van de zomer als de kleuren al een beetje bruin worden.   De aquarel wordt geleverd in ziurvrij passe- partout ,dit in verband met glasschade tijdens het versturen . 

Walking on grasses

Walking on grasses

2020

Een aquarel met gemengde techniek over  grassen ,heuvels in warme kleuren. In de verte zie je een klein watertje.  Wordt geleverd in passe- partout en voor een kleine meetprijs kan ik hem voor u inlijsten

in den beginne 2

in den beginne 2

2014

Witte rotsen in woestijnachtig gebied,De rotsen zijn wit en ook het zand is heel licht van kleur.Daarintegen zijn de schaduwen scherp en donker.Aquartel met gemengde techniek

Aan de waterkant

Aan de waterkant

2022

Een aquarel gemaakt deze zomer aan de waterkant in Friesland. Op de voorgrond zie je riet. Een typisch hollands landschap.De aquarel wordt verstuurd in zuurvrij passe- partout en voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten, maar versturen kan moeilijker.

Woestijn 4

Woestijn 4

2021

Een aquarel over ruimte en daardoor het gevoel van vrijheid. De kleuren zijn gebrande siena en veel aardetinten. Deze aquarel is  te verkrijgen in zuurvrij passe-partout en voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten.

De berg ben ik

De berg ben ik

2021

Een aquarel over ruimte in het landschap.In dit landschap ben je even helemaal alleen met het natuur . De kleuren zijn gebrande siena en veel aardetinten. Deze aquarel is  te verkrijgen in zuurvrij passe-partout en voor een kleine meerprijs kan ik hem voor u inlijsten.

De duinen

De duinen

2020

Een aquarel gemaakt in het duingebied bij Bergen aan zee . De duinen hebben veel structuur ,gemaakt met vetkrijt en aquatones. Op dit moment is dit schilderij verhuurd.

De lente komt eraan

De lente komt eraan

2017

Een landschapsaquarel met de frisse kleuren ,zoals je ze vooral in de lente ervaart. De lucht voelt fris en tintelt en het groen komt weer te voorschijn. De aquarel wordt verzonden met zuurvrij passe-partout.Ik kan de aquarel ook voor u inlijsten ,zie informatiepagina inlijsten.

Rotsen in Bretagne

Rotsen in Bretagne

2018

Een aquarel met gemengde techniek over rotsen ,en zee in Bretagne . Voor inlijsten zie informatiepagina inlijsten.

Voorbij de stilte

Voorbij de stilte

2017

Aquarel met gemengde technieken over stilte en landschap, je hoort geen machines, geen auto's en geen muziek. De kleuren zijn blauw ,bruin en wat geel.De aquarel wordt gestuurd in zuurvrij passe-partout van 65-80. Tegen een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten en breng ik hem bij u thuis(bij versturen grote kans op glasschade), zie informatiepagina inlijsten

het beloofde land

het beloofde land

2016

Een aquarel uit de serie lege landschappen. Aquarel met gemengde techniek(inkt ,aquatones en vetkrijt ) .Inlijsten zie informatie pagina inlijsten.

Genesis

Genesis

2015

In het begin was alles woest en ledig ,dat is wat je ziet op dit landschap ,er is geen ordening.

grasses on the island

grasses on the island

2018

Een landschap geinspireerd door de Wadden eilanden. Aquarel met gemengde techniek . Op de voorgrond zie je al de wuivende grassen en de blauwe duinen op de achtergrond zorgen voor veel diepte.De aquarel wordt geleverd in zuurvrij pass-partout van 65 -80. Voor een kleine meerprijs kan ik de aquarel voor u inlijsten en thuisbrengen (vanwege kans op glasschade). Zie informatiepagina inlijsten.

Rotsen

Rotsen

2017

In Bretagne heb ik geschilderd bij de roze rotsen in Plougasnou. Prachtig zag je in de inhammen van de zee met eb en vloed .Aan de aquarel heb ik vetkrijt en conte a la Paris toegevoegd verder nog wat pastel.