Landschappen met gemengde techniek (oilstick ,inkt , aquatone, vetkrijt en aquarelverf op papier.De aquarel wordt standaard geleverd met zuurvrij passe - partout . Het inlijsten en de lijst naar keuze ( aluminium 50 euro, aluminium wit 75 euro en white wash houten lijst 75 euro kunt u erbij bestellen , zie lijsten bij informatie pagina

uit 2009 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De lente komt eraan

De lente komt eraan

2017

Een landschapsaquarel met de frisse kleuren ,zoals je ze vooral in de lente ervaart. Al het groen loopt en de lucht voelt fris en tintelt. De aquarel wordt verzonden met zuurvrij passe-partout.Ik kan de aquarel ook voor u inlijsten ,zie informatiepagina inlijsten.

De lente komt eraan 2

De lente komt eraan 2

2017

Een aquarel in frisse blauwe kleuren ,kleren zoals je die vooral in de lente ervaart.De aquarel wordt verzonden met zuurvrij passe-partout.Ik kan de aquarel ook voor u inlijsten.

het beloofde land

het beloofde land

2016

Een aquarel uit de serie lege landschappen. Aquarel met gemengde techniek(inkt ,aquatones en vetkrijt ) .Inlijsten zie informatie pagina inlijsten.

landschap met ruines

landschap met ruines

2016

Een kleurrijke landschaps aquarel met vooral abstracte verwijzingen naar huizen ,kastelen of andere ruines.de aquarel is geschilderd met blauwe bruine en gele tinten en heeft veel structuur. .  

rivier

rivier

2016

Een snelle aquarel van de Kromme Rijn in heldere kleuren . lijst zie informatiepagina inlijsten

In den beginne

In den beginne

2015

In het begin was alles woest en ledig ,dat is wat je ziet op dit landschap ,nog geen ordening van mensen.

in den beginne 2

in den beginne 2

2014

Witte rotsen in woestijnachtig gebied,De rotsen zijn wit en ook het zand is heel licht van kleur.Daarintegen zijn de schaduwen scherp en donker.Aquartel met gemengde techniek

woeste gronden

woeste gronden

2015

Een landschap met gemengde techniek(aquatone ,inkt en vetkrijt) .

De wadden eilanden

De wadden eilanden

2016

Een landschap geinspireerd door de Wadden eilanden ,Aquarel met gemengde techniek 

wind op zee

wind op zee

2016

Een aquarel geschilderd  op Texel bij de Slufter , een wadden schilderij..Standaard met passe-partout .Lijst zie informatie inlijsten  

Rotsen

Rotsen

2009

In Bretagne heb ik geschilderd bij de roze rotsen in Plougasnou. Prachtig zag je in de inhammen van de zee met eb en vloed .Aan de aquarel heb ik vetkrijt en conte a la Paris toegevoegd verder nog wat pastel. 

rotsen in de Ardennen

rotsen in de Ardennen

2009

Een aquarel met gemengde techniek ,gemaakt in de Ardennen ,rotsen zijn miniwerelden vol planten en mossen.