Een groep werken van ongerepte natuurgebieden. Dat zijn landschappen, waar het gevoel van ruimte centraal staat. In het beeld wat ontstaat worden de abstracte kwaliteiten(structuur en kleur) benadrukt. Hierin verwijzen ze meer naar zichzelf dan naar het landschap .

uit 2011 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

coastlines

coastlines

2018

Een groot schilderij met rotsen en rotserige kustlijnen. De kleuren zijn oranje bruin en blauw. Naast de kleurvlakken maak ik veel lijnen en structuren met monotype.  

walking the mountain

walking the mountain

2018

Een landschap ,waarin zowel getekend als geschilderd is. Het vlak is niet helemaal vol geschilderd, het landschap zelf is ook weer een vorm.Dit landschap is geschilderd in St Felicien in de Ardeche.

floating river

floating river

2017

Een landschap in warme bruinrode tinten  met water of rivier. naast de kleurvlakken werk ik graag met structurewn. Met monotype breng ik structuren over op doek.

go tell the mountain

go tell the mountain

2017

Een schilderij over de ruimte in het landschap. Je ervaart de ruimte, het licht, de wind , alles veel intenser dan in de stad ,waar dat een bijrol heeft. Het schilderij heeft structuren ,gemaakt met monotype om dat te ondersteunen.U kunt het schilderij met of zonder baklijst kopen.

Het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de heuvel

Het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de heuvel

2017

Een landschap waar je de weg kunt volgen tot in de heuvels. De kleuren zijn blauw ,grijs en lente groen., zoals een zon die net over de heuvels strijkt.

lopen in leeg landschap 3

lopen in leeg landschap 3

2017

Langwerpig schilderij van eindeloos landschap, een plaats waar je eindeloos kunt dwalen zonder een mens tegen te komen, voor mij  het belangrijk dat je als het ware het landschap  kunt voelen.Op afspraak kunt u het schilderij in mijn galerie ruimte bekijken en eventueel een week op zicht krijgen.

never ending 1

never ending 1

2017

Mijn uitgangspunt is een landschap te maken ,waar ikzelf wil zijn. Landschap is voor mij vooral ruimte en licht en niet zozeer een verzameling bomen en planten, Ik heb erin gewerkt met acryl ,olieverf en monotype ,waardoor er een doorwerkt geheel ontstaat.

distant dreamer

distant dreamer

2016

Een groot schilderij met een geabstraheerd landschap.naast grijzen en bruinen worden er hier en daar fel turquooise en roodbruine kleuren gebruikt..De structuur wordt gemaakt met monotype.Verder is er veel wit in dit schilderij ,het is een schilderij voor een grote wand.  

Rietland

Rietland

2016

Een stuk land met water en riet .Het riet zorgt voor ritme en structuur in het landschap.Te zien  bij galerie Meander.

silent grasses

silent grasses

2016

Een geabstraheerd landschap met grassen , water en eindeloze verte. De belangrijkste kleuren zijn blauw ,,bruinrood ,aarde tinten en zalmkleur.Ik heb gewerkt met monotype , acryl en olieverf op doek. Het is een rustgevend  landschap ,waar je in wilt rond dwalen.

klif

klif

2016

Een groot schilderij  met monotype en acryl op doek. de inspiratie voor dit doek komt uit Schotland

De kloof

De kloof

2015

Een landschap met ongerepte natuur ,,je moet in mijn landschapsschilderijen kunnen ronddwalen net zo als je dat kan in een echt landschap. De onderlaag is acryl met gemengde techniek (monotype) en daaroverheen een dunne laag olieverf.Te zien en te huur bij galerie Meander in Zevenaar.  

aardlagen

aardlagen

2015

Een groot tweeluik , gemaakt naar aanleiding van een reis naar de Dode Zee  . Naast acryl heb ik ook acryl inkt ,en olieverf gebruikt.

ochtend in de woestijn

ochtend in de woestijn

2014

Een  groot schilderij met wittige kleuren.  Dit schilderij verbeeldt een rotsig berglandschap in de vroege ochtend.De kleuren zijn helder en licht.

opkomende mist

opkomende mist

2014

Een landschap , acryl met gemengsde technieken(inkt en monotype)

de rotskloof

de rotskloof

2011

Een klein schilderij met gemengde techniek (acryl ,acryl inkt en krijt) over roze rotsen in Jordanie.