Een groep werken van ongerepte natuurgebieden. Dat zijn landschappen, waar het gevoel van ruimte centraal staat. In het beeld wat ontstaat worden de abstracte kwaliteiten(structuur en kleur) benadrukt. Hierin verwijzen ze meer naar zichzelf dan naar het landschap .

uit 2011 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De vloed

De vloed

2019

Een groot schilderij in warme kleuren gemaakt met vloeiende acrylverf.  

go tell the mountain

go tell the mountain

2019

Een schilderij met gemengde technieken over een wild natuurgebied ,nergens heeft de mens ingegrepen. Naast acryl is er ook acrylinkt en olieverf gebruikt.Het schilderij wordt geleverd in zwarte baklijst.

Quiet water

Quiet water

2019

Een groot schiderij met acryl ,olieverf en monotype. 

Rietland

Rietland

2019

Een schilderij in grijzen ,blauwen en geel achtige kleuren met riet .Rietland komt voor aan de randen van open water en het hoge opgaande riet domineert het landschap ,verder is er vooral ruimte .Het riet heb ik gemaakt met monotype en geeft een levendig beeld.

coastlines

coastlines

2018

Een groot schilderij met rotsen en rotserige kustlijnen. De kleuren zijn oranje bruin en blauw. Naast de kleurvlakken maak ik veel lijnen en structuren met monotype.  

De canyon

De canyon

2019

Een vierkant schilderij over canyons en gorges in het landschap met warme kleuren. Het landschap is geabstraheerd .Een ongerept natuur gebied , waar je eindeloos ver kunt kijken.  

floating river

floating river

2017

Een landschap in warme bruinrode tinten  met water of rivier. naast de kleurvlakken werk ik graag met structuren. Met monotype breng ik structuren over op doek.

endless landscape 2

endless landscape 2

2017

Een schilderij over de ruimte in het landschap. Je ervaart de ruimte, het licht, de wind , alles veel intenser dan in de stad ,waar dat een bijrol heeft. Het schilderij heeft structuren ,gemaakt met monotype om dat te ondersteunen.U kunt het schilderij met of zonder baklijst kopen.

Het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de heuvel

Het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de heuvel

2017

Een landschap waar je de weg kunt volgen tot in de heuvels. De kleuren zijn blauw ,grijs en lente groen., zoals een zon die net over de heuvels strijkt.

Never ending landscape

Never ending landscape

2017

Langwerpig schilderij van eindeloos landschap, een plaats waar je eindeloos kunt dwalen zonder een mens tegen te komen, voor mij  het belangrijk dat je als het ware het landschap  kunt voelen.Op afspraak kunt u het schilderij in mijn galerie ruimte bekijken en eventueel een week op zicht krijgen.

het beloofde land

het beloofde land

2019

Een kleurrijk schilderij van een ongerept natuur gebied.

never ending 1

never ending 1

2017

Mijn uitgangspunt is een landschap te maken ,waar ikzelf wil zijn. Landschap is voor mij vooral ruimte en licht en niet zozeer een verzameling bomen en planten, Ik heb erin gewerkt met acryl ,olieverf en monotype ,waardoor er een doorwerkt geheel ontstaat.

Genesis

Genesis

2018

Een groot schilderij met een geabstraheerd landschap.naast grijzen en bruinen worden er hier en daar fel turquooise en roodbruine kleuren gebruikt..De structuur wordt gemaakt met monotype.Verder is er veel wit in dit schilderij ,het is een schilderij voor een grote wand.  

silent grasses

silent grasses

2016

Een geabstraheerd landschap met grassen , water en eindeloze verte. De belangrijkste kleuren zijn blauw ,,bruinrood ,aarde tinten en zalmkleur.Ik heb gewerkt met monotype , acryl en olieverf op doek. Het is een rustgevend  landschap ,waar je in wilt rond dwalen.

klif

klif

2016

Een groot schilderij  met monotype en acryl op doek. de inspiratie voor dit doek komt uit Schotland

aardlagen

aardlagen

2015

Een groot tweeluik , gemaakt naar aanleiding van een reis naar de Dode Zee  . Naast acryl heb ik ook acryl inkt ,en olieverf gebruikt.

ochtend in de woestijn

ochtend in de woestijn

2014

Een  groot schilderij met wittige kleuren.  Dit schilderij verbeeldt een rotsig berglandschap in de vroege ochtend.De kleuren zijn helder en licht.

de rotskloof

de rotskloof

2011

Een klein schilderij met gemengde techniek (acryl ,acryl inkt en krijt) over roze rotsen in Jordanie.