Een groep werken van ongerepte natuurgebieden. Dat zijn landschappen, waar het gevoel van ruimte centraal staat. In het beeld wat ontstaat worden de abstracte kwaliteiten(structuur en kleur) benadrukt. Hierin verwijzen ze meer naar zichzelf dan naar het landschap .

uit 2011 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de heuvel

Het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de heuvel

2017

Een landschap waar je de weg kunt volgen tot in de heuvels. De kleuren zijn blauw ,grijs en lente groen., zoals een zon die net over de heuvels strijkt.

never ending

never ending

2017

Een landschap in warme heldere kleuren, naast blauwen en bruinen zijn er groenen en roze achtige kleuren, de lijnen zijn wit en donkerbruin.  

never ending 1

never ending 1

2017

Mijn uitgangspunt is een landschap te maken ,waar ikzelf wil zijn. Landschap is voor mij vooral ruimte en licht en niet zozeer een verzameling bomen en planten, Ik heb erin gewerkt met acryl ,olieverf en monotype ,waardoor er een doorwerkt geheel ontstaat.

watervloed

watervloed

2017

Een groot vierkant doek met een waterlandschap. Het is niet duidelijk,wat je precies ziet ,door middel van kleur en structuur maak ik een ruimte, in dit geval met riet en water.Het is een eenzaam landschap.Naast acryl en olieverf heb ik ook monotype gebruikt. Dit schilderij is nu te zien in de zomertentoonstelling bij galerie Meander.

distant dreamer

distant dreamer

2016

Een groot schilderij met een geabstraheerd landschap.naast grijzen en bruinen worden er hier en daar fel turquooise en roodbruine kleuren gebruikt..De structuur wordt gemaakt met monotype.Verder is er veel wit in dit schilderij ,het is een schilderij voor een grote wand.  

het beloofde land

het beloofde land

2016

Een kleurrijk schilderij van een ongerept natuur gebied.

Rietland

Rietland

2016

Een stuk land met water en riet .Het riet zorgt voor ritme en structuur in het landschap.Te zien in de zomertentoonstelling bij galerie Meander.

silent grasses

silent grasses

2016

Een geabstraheerd landschap met grassen , water en eindeloze verte. De belangrijkste kleuren zijn blauw ,,bruinrood ,aarde tinten en zalmkleur.Ik heb gewerkt met monotype , acryl en olieverf op doek. Het is een rustgevend  landschap ,waar je in wilt rond dwalen.

klif

klif

2016

Een groot schilderij  met monotype en acryl op doek.Volgend weekend  te zien bij kunstroute de Bilt.

going nowhere

going nowhere

2015

Een gemengde techniek (acryl en monotype ) op doek .De inspiratiebron zijn gebieden in Ierland en Schotland met water ,lage heuvels en eindeloze leegtes.

De kloof

De kloof

2015

Een landschap met ongerepte natuur ,,je moet in mijn landschapsschilderijen kunnen ronddwalen net zo als je dat kan in een echt landschap. De onderlaag is acryl met gemengde techniek (monotype) en daaroverheen een dunne laag olieverf.  

aardlagen

aardlagen

2015

Een groot tweeluik , gemaakt naar aanleiding van een reis naar de Dode Zee  . Naast acryl heb ik ook acryl inkt ,en olieverf gebruikt.

ochtend in de woestijn

ochtend in de woestijn

2014

Een  groot schilderij met wittige kleuren.  Dit schilderij verbeeldt een rotsig berglandschap in de vroege ochtend.De kleuren zijn helder en licht.

opkomende mist

opkomende mist

2014

Een landschap , acryl met gemengsde technieken(inkt en monotype)

woeste gronden

woeste gronden

2014

In het schilderij zijn geen tekenen van mensen ,er zijn alleen kleur en verte.Ik heb ook monotype gebruikt ,waardoor de lijnen mooi wollig worden. Het schilderij is ingelijst in houten lijst(witgeverfd)

de rotskloof

de rotskloof

2011

Een klein schilderij met gemengde techniek (acryl ,acryl inkt en krijt) over roze rotsen in Jordanie.    

woestijn 8

woestijn 8

2011

Nadat ik in 2010 en 2012 een tijd in de woestijn had gewerkt ,ben ik pas echt in mijn atellier met dit onderwerp aan de gang gegaan.Deze was een van de eerste, die ik heb gemaakt.De ondergrond is goud(de sidderende hitte) met daaroverheen warme grijzen.